14 dec. 2011

Intervju med STS au pair

Le Pain Francais
Igår var jag som sagt på intervju med STS au pair. Jag pratade med en tjej i förra veckan då vi bestämde lite gällande tider, datum och plats. Vi hade bestämt 16:30 men under dagen så frågade Marie (hon som skulle intervjua mig) om jag kunde 15:00 istället. De passade mig faktiskt bättre så de sa jag direkt ja till.
  Vi mötes på Le Pain Francais, ett super trendigt café. Jag kommer definitivt gå dit fler gånger. Maria var inte alls som jag trodde. Hon var så mycket trevligare än vad jag trodde hon skulle vara!
  Vi satte oss i ett hörn på andra våningen och började ganska snabbt med intervjun. Jag var super nervös men de gick snabbt över när jag märkte att intervjun var på svenska. Så de gick bra, ända tills efter halva intervjun då de kom en del som bara var på engelska. Då kom nervositeten tillbaka och jag visste inte riktigt om jag skulle våga prata på engelska, men efter andra frågan så flöt de bara på. De kändes riktigt bra! De var ganska många frågor och några extra svåra i slutet men jag känner att de slutade bra ändå.  De kändes extra bra när hon sa att jag var bra på engelska :) Så nu känner jag mig mycket säkrare på att jag kommer att klara av engelskan när jag kommer till USA.
  Intervjun tog cirka en timme och de var bara kul! Nu längtar jag bara till att jag har skrivit färdigt allt på au pair room och har fått mitt polisutdrag och gjort hälsoundersökningen!

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Jag tar studenten till sommaren och vill också åka som aupair! :)
    Jag undrar när du planerar att åka? När har du ditt preliminära avresedatum? Vart vill du helst hamna? Hur många barn osv? :)

    SvaraRadera