29 sep. 2011

Fråga

Svara gärna på min fråga som ni ser i vänstra hörnet :)

London kallar på mig!

Vill verkligen åka till London!! Någon som hänger på? Detta är priset för 3 vuxna!!!

Shoulder

såå sjukligt snyggt! Vill göra de nu!

28 sep. 2011

Sushi galen!!!

Är så otroligt sugen på sushi!! Får nog ta och bli de på fredag :)

Kom igen nu ;)

Jag tycker ni ska "gilla" eller "ogilla" mer!! 

Breaking Dawn Soundtrack!

Såhär kommer Breaking Dawn soundtrack se ut! En låt som jag starkt gillar är Bruno Mars låt "It will rain"!

27 sep. 2011

Tatuering och piercing i näsan?

De är två saker just nu som jag verkligen inte kan slut tänka på! Och de är näs piercing och om jag ska göra en till tatuering! Tatueringen kommer kanske bli av, funderar just nu på axeln, så man kan täcka den om de skulle behövas plus att de är sjukt snyggt. Dock har jag för mig att han som gjorde min tatuering sa att de gör väldigt ont att göra en där.. så vi får väl se.
Som sagt är de andra att pierca näsan! Även de tycker jag är sjukt snyggt!

Orange

De är nästan så att man får lust att färga håret orange nästa gång. Sjukligt snyggt ju!

Iphone

Idag, förhoppningsvis snart, ska jag åka till Borås för att kolla på iphone. Planerar nämligen på att köpa en, så jag ska till Telia och kolla vad dom har för erbjudanden :)

26 sep. 2011

Neck.

Ullared, 23 september 2011

Såhär ser mina naglar ut just nu :)
I fredags var jag och Anton i Ullared för han skulle köpa nya glasögon. När de var gjort drog vi en snabb visit genom Gekås. Där köpte jag tre nagellack. Ett silverglittrigt, lillaglittrigt och ett vanligt svart. Och så hittade jag "På andra sidan häcken" för ett pang pris!! SUPER NÖJD!



 Anton köpte även en liten "special" tofs till mig som man kan göra en speciell knut av. Dock har jag för kort hår för de än så länge, men sen när de har vägt lite mer så kan jag äntligen använda den!! :D
Onödig bild, men här är iallafall tofsen som jag fick av Anton. 

Välkommen hem till Maria Montazami!


Jag köpte självklart Marias bok på bokmässan! Fick även en väldigt fin autograf på första bladet! :D

Bokmässa 2011

 I lördags var första gången jag var på bokmässan i Göteborg. Största anledningen till varför jag åkte dit var pga Maria Montazami.
 När jag kom fram till Göteborg och ser den milslånga, inte riktigt men nästan, kön så blir jag livrädd att jag inte ska komma in och träffa Maria.. Efter en liten stund så var jag inne och redo att träffa henne! 
 Väl inne så inser jag att de är kört. Aldrig att jag får chansen att träffa henne i den här massan av folk!! Jag har ALDRIG sett så mycket folk på en mässan innan, ändå går jag ganska ofta på mässor.
 När jag surrar runt på mässan och försöker hitta Maria så ser jag Jessica Arvidsson! Hon var där med sin kompis Lovisa. Så jag bestämmer mig att gå med dom en stund, då vi plötsligt ser Maria långt långt bortom all massa av folk. Lovisa säger till mig att upp på hennes rygg, för jag såg inte Maria. Så de gör jag och tar ett snabbt kort!
Första bilden!
 Jag blev hur glad som helst över att jag fick se henne OCH få en bild på henne! Sen bestämde vi oss för att försöka träffa henne vid den andra montern som hon skulle vara vid senare under dagen.
Mysiga Maria!
Jag fick till slut träffa henne och hon var lika mysig i verkligheten som i tv!
 Jag måste erkänna att jag kände mig lite löjlig som stod i 40 minuter och väntade på henne vid en monter men de var helt klart värt de!! Och jag tror att många hade gjort de om dom hade chansen att träffa en person som dom verkligen skulle vilja träffa! :)

Tack Jessica och Lovisa!! Om jag inte hade träffat er så hade jag nog aldrig lyckats träffa Maria och inte alls haft en så bra dag som jag hade!!

18 sep. 2011

17 sep. 2011

Viskan med mamma


Efter skolan igår så åkte jag till Borås för att fika på Viskan med mamma. Vi hade de riktigt mysigt :) Efter de så gick vi runt i lite butiker, och så träffade jag på min gamla klasskompis Hanna! :)
 De blev inte så mycket shoppat igår, även om jag verkligen ville de! Mamma köpte detta örhänge till mig. De var precis vad jag behövde! Jag var så trött på den gamla som jag hade som nu såg ut som en ful gammal vit plastkula..

 Idag ska jag till Borås för att kolla på när Desire spelar! Sen åker jag och Anton direkt till Göteborg för att grilla med Christian och hans tjej :)

I have my dream. What's yours?

16 sep. 2011

.

Lady Gagas nya skor



Jag skulle aldrig i hela mitt liv våga gå offentligt med så höga klackar som Lady Gaga gjorde för någon dag sen! På varje bild ser man att hon håller i någon så som man kan förstå så går de ju verkligen inte att gå i dom, på egen hand.
 Nu ska jag till Borås och fika på viskan med mamma :)

14 sep. 2011

BOOOORING. . .

Jag är så otrolig uttråkad. . . Såhär har de känts i flera veckor nu. Jag tror att de är för den där au pair resan och körkortet som jag måste ha för att få söka. Jag vill söka NU!! Jag vill inte behöva vänta på något körkort, jag vill söka och börja prata med familjer nu!
 Varför kan inte tiden gå aningen snabbare för.. Men men de är väl bara att vänta och kämpa med körkortet. Jag har iallafall bokat Risk1, så de går framåt!

11 sep. 2011

tattoo

Min fot hos Tattoologist!

Har precis gjort min dagliga tur på bloglovin och kollat vilka som har uppdaterat sina bloggar, när jag plötsligt ser min fot på tattoologist! Jag skickade in kortet för kanske en vecka sen och hade glömt av de så de tog nästan ett tag innan jag fattade att de var min fot och tatuering! Men kul är de iallafall att den är med! :D

8 sep. 2011

5 sep. 2011

Körkort? Nej. . .

Jag tror inte någon kan förstå hur frustrerande de är att inte kunna svara på alla frågor för STS Au Pair! Längtar så sjukt tills jag har fått en uppkörningstid och äntligen kan börja ansöka!!

True Blood

Anna Paquin, Alexander Skarsgård

4 sep. 2011

002


Väx

FAN!! varför klippte jag av mig håret för .. fint att man kommer på de nu, att de är så sjukt snyggt med låååångt hår ;)

2 sep. 2011


.

DREAM BIG

Nytt smink!


Idag tog jag en liten tripp till Borås. Känns som de kommer bli varje fredag, haha. Jag införskaffade mig en ny ögonskugga och nytt nagellack! SUPERNÖJD!


UNGCANCER



1 sep. 2011

Origami är min grej!



Drog en liten pose med mitt senaste verk!
Ni vet hur jag är för flygande hästar ;)
Bara för att jag är bättre än Jasmine på origami!
Som ni ser så har jag lyckats med många olika verk! Och varit lika stolt varje gång! Men kanske lite gladare när jag lyckades med baggarna och krypen!

Fotboll är min grej

Bara för att jag är bättre än Jasmine på fotboll!!
And I'm looking gooood while I'm doing it ;)