30 apr. 2011

suo "premiär"

hej hej! igår var de en bra kväll, riktigt bra! :) idag har jag och anton varit vid torpa stenhus, pluggat och varit på släktkalas. riktigt bra dag detta också må jag säga :)
imorgon är de suo "premiär" för i år. premiär, visst låter de flådigt. eller kanske inte ;) haha. vi ska nämligen spela på den årliga 1-maj demonstrationen i svenljunga. Börjar dock bli lite orolig att uniformen kanske är lite liten, var nämligen på gränsen sist jag använde den.. så smart är jag, som inte har provat den nu innan. haha.

nu är de nog dags för mig att gå och lägga mig!
GODNATT! :)

28 apr. 2011

SUPRISE SUPRISE!

pappa överraskade oss alla idag! han kom hem med en gitarr och plektrum :) har inte blivit så överraskad på länge! så jag har suttit en stund nu och försökt lära mig att spela. drack även lite oboy :)

nu blir de att skriva träningsplanering som jag precis kom på ska vara inlämnad imorgon. inte bra caroline

Vila i frid Joel Eriksson!

Idag stod de i BT. Tårarna bara rann. Jag börjar förstå nu. De har hänt. 
Jag kände inte Joel men han spelade i min brors lag och har alltid gjort så de känns som om man kände honom. Han var en riktigt härlig kille! 
Jag vet inte vad jag ska säga. De känns så overkligt. De kommer nog ta ett bra tag innan jag förstår vad som verkligen har hänt. Jag vill se dig göra mål under matcherna. Jag vill höra dig skratta och ha kul med dom andra killarna i laget!
Vila i frid Joel Eriksson!

om du vill läsa vad som hände så kan du läsa de här.
kalle kaviar cup, Smögen
Idag ska jag till torget och lämna en blomma.

kulturveckan

och när fan hade jag tänkt åka till borås under kulturveckan då!

25 apr. 2011

snyggt!



stressigt

börjar sakna mitt långa hår
idag gäller de att plugga! har hur mycket som helst nästa vecka.. tror nästan att jag inte kommer att kunna åka till borås på kulturveckan. de känns ju lite sådär.

jag börjar också sakna mitt långa hår.. kanske aldrig skulle klippt av de : /

20 apr. 2011

GÖTEBORG

resultatet efter en heldag med emelie i göteborg blev puder, svart bh och parfym (SJP NYC). jag älskar verkligen min nya parfym!! synd bara att de ska vara så fördundrands dyrt med parfym..
Emelie :)
de har varit en kanon dag verkligen! alltid så kul att shoppa med den där fristad tjejen! :) Tack Emelie!!

ingen tid kvar av lovet..

imorgon blir de ännu en fullspäckad dag. först ska jag städa hela huset ordentligt! sen ska jag och anton på bio :) som ni ser på bilden så blir de scream 4. hoppas att jag inte blir allt för rädd :P

till helgen så funderar vi, jag och anton, på att åka till stugan och ha de mysigt :) inget festande för våran del inte, bara mys :) mycket bättre så tycker jag! :D

19 apr. 2011

mot göteborg


imorgon blir de Göteborg med Emelie som gäller! ska bli riktigt kul!! är även så sjukt taggad på att shoppa, hoppas bara att mitt studiebidrag har kommit!
godnatt på er!

PANIK!

tänkte bara visa att jag faktiskt har varit lite duktig idag :) här har jag skrivit upp alla prov och läxor som jag vet att vi kommer ha fram till sommaren. kändes inte så skönt att se resultatet men de behövdes.. så de slutade med att jag började plugga inför mitt naturkunskapsprov.

mysigt i parken

tog bilden från erika.
idag blev de en sväng till borås! där träffades elin,erika,emma, anna och jag för att ha de mysigt i parken :)
efteråt gick jag och kollade lite i butiker, blev bara ett rosa nagellack eftersom de var så sjukt mycket folk till provrummen ..
resultatet av denna dagen: HELT SLUT!

17 apr. 2011

14 apr. 2011

slutresultat




såhär blev de. faktiskt riktigt nöjd :) jag måste erkänna att jag var lite nervös ett tag men slutresultatet blev bra! de känns lite extra skönt eftersom jag knappt hann lägga ut bilderna innan en massa började gilla och ge mig en massa fina komplimanger om håret. de är/var verkligen en underbar känsla! tack alla! 

  en sak som känns lite konstigt är att inte kunna sätta upp håret i en tofs ..


.. men se där. de kan jag visst! och de går kanon! ;) haha

13 apr. 2011

smurf


jag verkligen älskar min smurf nattlinne/tröja som jag fick av Anton efter att han hade varit i Polen med klassen :)  gillar speciellt att de står "come to DADDY" på den. haha
nu ska jag kolla lite på anne på grönkulla innan jag går och lägger mig :)

godnatt!

redo!

från långt hår.. 
till kort hår.
jag är redo.
imorgon.
14/4-11
16:00
då ryker håret.
jag är faktiskt beredd på att de inte kommer att se bra ut, eftersom de är så ovant. man får vänja sig och känna efter :)

samtal


snart ska jag på utvecklingssamtal/mentorsamtal. inte bra.
jo lite bra är de väl men de är något som jag gärna skulle vilja skippa känner jag nu.
önska mig lycka till.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

nervös.
nervös.
nervös.
nervös.






super nervös, men detta klarar jag.

 jag är så nsjukt nervös inför morgondagen! försöker tänka att de kommer bli snyggt och alla de positiva tankarna som man SKA tänka på när man ska klippa kort hår, dock är de lite svårt ibland. vad tusan, har jag klarat "förvandlingen" från blondin till rödhårig så ska jag väl klara de här!
  om jag tänker efter så är de inte själva klippningen som jag oroar mig för, de är färgen. jag har ca 1dm utväxt just nu som stör mig något så totalt. jag har även ingen riktig hårfärg, det är en blandning mellan rött, ljust och brunt = INTE SNYGGT!
  såhär är det. ska man göra en stor förändring så vill man ju att de ska bli bra, inga fel. så de känns lite jobbigt eftersom jag vet att de inte kommer bli bra, på grund av färgen.. jag har inte ens bokat någon tid än för färgning. plus att min kusin, som är frisör, sa att mitt hår, som de är nu, innebär en heldag.. HUR DYRT KOMMER INTE DE ATT BLI!! jag som egentligen inte ens har råd med klippningen. ligger nämligen fortfarande back sen idre resan över nyår.

9 apr. 2011

anton kan komma tillbaka nu tycker jag


saknar älsklingen.. vad ska han i polen å göra!? kom tillbaka nu!

överlida hotell


överlida hotell är mina planer inför kvällen! är inte så super taggad på de just nu men blir nog de när jag träffar Matilda och Melina sen :)

4 apr. 2011

hur ska jag göra?

nu vet jag inte längre hur jag ska göra.. var på släktkalas i helgen och då berättade jag för dom att jag funderar på att klippa till kort hår och då var de många som skrek "NEEEEEJ", bokstavligt talat skrek. så vi får väl se. kanske blir något som på bilderna istället. och börja blondera de :)